Tel: +40-77.33.11.015

Home » Suprafete » Metal, Plastic, Suprafete Vopsite sau Nichelate

Metal, Plastic, Suprafete Vopsite sau Nichelate

08-suprafete-metal 

DOCTOR STONES recomanda tratarea suprafetelor metalice, din plastic sau acoperte cu vopsea. Solutiile DOCTOR STONES au la baza produse care reduc la minim contactul cu particule straine (murdarie, poluanti, apa, gheata, noroi, polen, etc), suprafetele astfel tratate vor fi protejate o perioada indelungata, putind fi curatate cu usurinta printr-o simpla stergere sau spalare fara agenti chimici.

Cladirile moderne placate cu finisaje metalice sau industria auto sunt doar 2 exemple unde solutiile DOCTOR STONES va pot reduce costurile de utilizare. Tratamentul este potrivit pentru in egala masura pentru parbriz, jante, si suprafetele vopsite. Pentru parbrize, solutia ofera o vizibilitate superioara si siguranta in conditii meteorologice nefavorabile. Pentru jante, solutia protejeaza impotriva deteriorarii de la praful de frana. Pentru suprafete vopsite, produsele protejeaza impotriva oxidarii.

Produse recomandate: Nano-TREAT DS pentru Metal & Plastic

Pentru detalii legate de curatare si intretinere va incurajam sa ne contactati la numarul de telefon 021 21 00 383 sau sa accesati formularul de contact.