Tel: +40-77.33.11.015

Home » Brand-uri » Dry-Treat » STAIN-PROOF Original™

STAIN-PROOF Original™

STAIN-PROOF Original™ este un impermeabilizant premium invizibil care patrunde in profunzimea suprafetei tratate, lasand-o sa respire. Protejeaza piatra naturala, gresia, faianta, pavelele, betonul si chitul de rosturi impotriva petelor generate de apa, saruri sau uleiuri. Suprafetele interioare si exterioare tratate vor fi mai usor de curatat, si se vor mentine intr-o stare buna pentru mai mult timp. STAIN-PROOF Original™ ofera protectie de lunga durata pentru piatra naturala, beton, teracota, piatra fabricata, pavaj, gresie, calcar, caramida si chit.

Dry-Treat-Stain-Proof-215x165

 

Aplicatii:

STAIN-PROOF Original™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatadele cladirilor, podele, pereti, suprafetele din jurul piscinelor, terase, garaje, buctatarii si zone de divertisment.

Garantie:

GARANTIE SCRISA 15 ANI atunci cand produsul este aplicat de catre un partener acreditat, aplicarea este realizata urmand instructiunile producatorului iar suprafata este intretinuta in mod regulat in conformitate cu intructiunile de întretinere, specificate in certificatul de garantie. Pentru a minimiza absorbtia scurgerile trebuie sa fie curatate imediat în continuare.

Pentru mai multe detalii va  incurajam sa ne contactati la numarul de telefon 021 21 00 383, sa accesati formularul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *