Tel: +40-77.33.11.015

Home » Brand-uri » Dry-Treat » META CRÈME™

META CRÈME™

 

META CRÈME™ reprezinta urmatoarea generatie in tehnologia de protectie, impermeabilizant-impregnant invizibil si respirabil pentru tratamentul pietrei naturale, gresiei, faiantei, zidariei, pavelelor, betonului si chitului. Aceasta reprezinta cea mai buna solutie de impermeabilizare din lume.

 

meta creme

TEHNOLOGIE:

META CRÈME™ începe sa lucreze imediat la contactul cu suprafata. Componentele sale intra prin capilarele fine prezente în toate materialele de constructii poroase fixandu-se în profunzime la un nivel microscopic. Tratamentul va fi permanent, devenind parte a materialului tratat si va respinge apa, uleiurile si sarurile.

APLICATII:

META CRÈME™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatadele cladirilor, podele, pereti, suprafetele din jurul piscinelor, terase, garaje, buctatarii si zone de divertisment.

GARANTIE:

GARANTIE SCRISA 15 ANI atunci cand produsul este aplicat de catre un partener acreditat, aplicarea este realizata urmand instructiunile producatorului iar suprafata este intretinuta in mod regulat in conformitate cu intructiunile de întretinere, specificate in certificatul de garantie. Pentru a minimiza absorbtia scurgerile trebuie sa fie curatate imediat în continuare.

Pentru mai multe detalii va  incurajam sa ne contactati la numarul de telefon 021 21 00 383, sa accesati formularul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *