Tel: +40-77.33.11.015

Home » Suprafete » Toate suprafetele » Impermeabilizant Dry-Treat INTENSIFIA™

Impermeabilizant Dry-Treat INTENSIFIA™

Intensificator de culoare, impermeabilizant premium, garantat 5 ani, patrunde in profunzimea suprafetei tratate, lasand-o sa respire. Protejeaza piatra naturala, gresia, faianta, pavelele, betonul si chitul de rosturi impotriva petelor generate de apa, saruri sau uleiuri. Suprafetele interioare si exterioare tratate vor fi mai usor de curatat, si se vor mentine intr-o stare buna pentru mai mult timp. DRY-TREAT INTENSIFIA™  ofera protectie de lunga durata pentru piatra naturala, beton, teracota, piatra fabricata, pavaj, gresie, calcar, caramida si chit.

impermeabilizant-dry-treat-intensifia

Aplicatii:

DRY-TREAT INTENSIFIA™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatadele cladirilor, podele, pereti, suprafetele din jurul piscinelor, terase, garaje, buctatarii si zone de divertisment.

Garantie:

GARANTIE SCRISA 5 ANI atunci cand produsul este aplicat de catre un partener acreditat, aplicarea este realizata urmand instructiunile producatorului iar suprafata este intretinuta in mod regulat in conformitate cu intructiunile de întretinere, specificate in certificatul de garantie. Pentru a minimiza absorbtia scurgerile trebuie sa fie curatate imediat în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *