Tel: +40-77.33.11.015

Home » Suprafete » Beton & Caramida » Impermeabilizant CONCRETE-FINISHA™

Impermeabilizant CONCRETE-FINISHA™

Concrete-Finisha_Qbuilding

Intensificator de culoare si impermeabilizant premium, stabil UV, pentru surpafete foarte poroase, durabil pana la 10 ani.
CONCRETE-FINISHA™ este cea mai rezistenta solutie de protectie si intensificare a culorii pentru suprafetele foarte poroase care înlocuieste solutiile traditionale acrilice, epoxidice sau poliuretanice. Tehnologia de etansare avansata ofera o intensificare de culoare mai profunda si protectie la pete superioara pentru pavelele extrem de poroase.

Aplicatii:
CONCRETE-FINISHA™ este recomandat pentru suprafete foarte poroase, inclusiv pavelele de beton, zidarie si mortar. Pote fi folosit la interior sau exterior pe pardoseli, drumuri de acces, garaje, alei, terase, parcuri auto, in jurul piscinei, pentru pereti, fatade sau zone de divertisment.

Avantaje:

  • Solutie premium de intensificare a culorilor si de protectie împotriva petelor si a eflorescentelor;
  • Nu este o solutie de protectie tipica – se utilizeaza, în loc de solutiile acrilice, poliuretanice sau epoxidice - nu crapa si nu se exfoliaza;
  • Intareste nisipul polimeric si il face rezistent la apa;
  • Reducere mai mult de 96% din absorbtia de apa dupa 24 ore de la aplicare;
  • Stabil UV - durabil pâna la 10 ani, se pot reaplica straturi ulterioare - nu este necesara indeprartarea aplicarilor anterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *