Tel: +40-77.33.11.015

Home » DRY-TREAT™

DRY-TREAT™

Dry-Treat-Stain-Proof-215x165meta cremedry-treat-40sk-215x165

DRY-TREAT™ ESTE LIDERUL MONDIAL IN DEZVOLTAREA SI PRODUCTIA DE IMPERMEABILIZANTI HIGH-TECH PENTRU PROTECTIA MATERIALELOR POROASE, PRECUM PIATRA NATURALA, PLACILE CERAMICE, PAVELELE, BETONUL SI CHITUL.

Impermeabilizantii Dry-Treat™ ofera protectie premium împotriva amenintarilor comune, cum ar fi petele, apa si daunele generate de sare, eflorescentele, ciclurile repetate de înghet-dezghet, graffiti si cresterea mucegaiului, iar suprafetele tratate devin mai usor de curatat si întretinut.

Tehnologia noastra superioara este recunoscuta pe plan international. Lansata în 1991, Dry-Treat  dezvolta impermeabilizanti de specialitate cu scopul de a proteja structurile din beton în apa sarata dura si împotriva ciclurilor de înghet-dezghet. În ultimele doua decenii am dezvoltat tehnologia de inginerie moleculara pentru a crea o solutie inovatoare de impermeabilizare pentru întreaga gama de suprafete poroase, inclusiv piatra naturala, pavaje si gresie. Astazi, mai multe poduri, cheiuri, cladiri înalte, stadioane si sute de mii de case sunt protejate de impermeabilizantii Dry-Treat™.

De 20 de ani, tehnologia unica Dry-Treat™ cu aderenta permanenta, super-penetranta, a introdus în industrie prima garantie de performanta a impermeabilizarii, garantie sustinuta de producator pâna la 25 de ani.