Tel: +40-77.33.11.015

Home » Brand-uri » Dry-Treat » Dry-Treat 40SK™

Dry-Treat 40SK™

DRY-TREAT 40SK™ este un impermeabilizant, impregnant, invizibil si respirabil care protejeaza suprafetele poroase, piatra naturala, caramida, teracota, pavelele si chitul impotriva daunelor cauzate de apa si saruri, in plus consolideaza suprafetele friabile. Suprafete interioare si exterioare tratate devin mai usor de curatat, se mentin intr-o stare buna pentru mai mult timp. DRY-TREAT 40SK™ ofera protectie de durata pentru beton, teracota, piatra fabricata, pavaj, gresie, calcar, caramida si chit.

dry-treat-40sk-215x165

APLICATII:

DRY-TREAT 40SK ™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatade de cladiri, pardoseli, pereti, zonele din jurul bazinelor de înot, terase, garaje, bucatarie si zone publice si private de divertisment.

GARANTIE:

GARANTIE SCRISA 15 ANI atunci când produsul este aplicat de catre un partener acreditat, iar aplicarea este realizata urmând instructiunile producatorului.

Pentru mai multe detalii va  incurajam sa ne contactati la numarul de telefon 021 21 00 383, sa accesati formularul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *