Tel: +40-77.33.11.015

Home » Suprafete » Beton & Caramida » Beneficiile impermeabilizarii

Beneficiile impermeabilizarii

Multi proprietari sunt constienti de necesitatea impermeabilizarii placarilor din lemn, a gardurilor pentru a reduce deteriorarea generata de efectelele mediului, cum ar fi gheata, ploaia, sau decolorarea cauzata de razele soarelui. Cu toate acestea, multi nu constientizeaza necesitatea protejarii betonului sau suprafetelor placate cu piatra naturala, suprafete care sunt expuse la aceleasi intemperii. Casa ta este o investitie, iar mentinerea frumusetii si durabilitatii acesteia poate fi foarte extrem de simpla cu solutiile potrivite, aplicate corect. Cu unele lucrari minore de intretinere, puteti economisi sume mari de bani necesare reparatiilor viitoare.

Cu totii am vazut suprafete din piatra, marmura, beton rupte, cioblite, sau crapate, cum ar fi trotuarul, gardul, soclul casei, drumurile de acces sau placarile de la subsol. Mare parte dintre acestea sunt cauzate de apa. Deoarece apa si umiditatea intra in crapaturi, fisuri si capilaritati, iar alternanta temperaturilor calde si reci determina apa sa se extinda si sa se contracte, in cele din urma slabind rezistenta acestora.

Si, noi nu vorbim doar despre apa, sub forma lichida sau gheata. Cantitatea de apa din aer (umiditatea) poate avea, de asemenea, un efect negativ asupra acestor suprafete. In plus, fata de aceste riscuri, impermeabilizarea va proteja impotriva murdariei, uleiului, grasimilor, produselor chimice, si a petelor dificile.

Solutiile DOCTOR STONES va pot ajuta sa protejati si conservati investitia dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va invitam sa completati formularul de contact sau sa ne sunati la numarul de telefon 021 21 00 383

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *